Nové na portáli: Linky na jazzové weby. Pridať ich môže každý.

Nové na portáli: Linky na jazzové weby. Pridať ich môže každý.
jazz.sk

S radosťou oznamujeme, že nadšeneckí zakladatelia portálu Jazz.sk ani po 1,5 roku fungovania nestrácajú svoje nadšenie. Motivujúc sa rastúcim záujmom čitateľov, hudobníkov a majiteľov klubov o portál, vymýšľajú stále zaujímavé a užitočné novinky. Takýmto prírastkom je aj podstránka Web, na ktorej sú uverejňované linky na webové stránky, ktoré by mohli byť pre hudobníkov, ale aj jazzových fanúšikov užitočné. Samozrejmosťou je otvorenosť služby, takže ak aj vy poznáte zaujímavý web, pokojne ho pridajte.

 

S nápadom uverejňovať na portáli weby užitočné pre jazzových nadšencov prišiel spoluzakladateľ portálu a programátor Peter Žuffa: "Takzvané "Užitočné linky" so spriaznenou tematikou sa na internetových portáloch uverejňovali už dávno. Na portáli Jazz.sk zatiaľ chýbali, tak sme sa rozhodli napraviť to. Možností na užitočné linky pre návštevníkov portálu je totiž neúrekom: lokálnejšie zamerané jazzové portály, stránky s notovými zápismi skladieb, aktuality zo svetového jazzu, ale aj e-shopy, či stránky zamerané na jednotlivé hudobné nástroje." Aj ohlasy čitateľov, či už osobné alebo písomné hovorili jasné PRE, pretože - všetko je na webe, len treba vedieť kde. 

 

Nová kategória Web bude fungovať rovnakým spôsobom ako iné kategórie portálu Jazz.sk. Pridať zaujímavý web môže akýkoľvek prihlásený užívateľ, následne ho môže upraviť, aktualizovať, ale aj vymazať. Touto jednoduchosťou a otvorenosťou sa pre všetkých návštevníkov rozšíri možnosť dozvedieť sa o zaujímavom a užitočnom webe. Veríme, že vás táto novinka potešila a spoločne vytvoríme databázu užitočných jazzových webov.

 

Za tím Jazz.sk zhrnula Jarmila Žuffová 

 

 

Ďalšie články

Spectaculum na hudobných cestách: World Music Expo v Španielsku
Koncom októbra 2023 sa Alexandra Pastorková, zástupkyňa Občianskeho združenia Spectaculum, vybrala...
Počuli ste minuloročné prekvapenia českej jazzovej scény?
Len pred niekoľkými dňami sme sa dozvedeli meno laureáta jazzového albumu roka 2023 v rámci ocenení...
Na ubolenú dušu - David Miilmann Group: What´s Left
Druhý album dánskej skupiny okolo gitaristu Davida Miilmanna je pohladením v čase jarných únav...
Priatelia a kamaráti WAF Bandu
Meno speváka (ale aj klaviristu či aranžéra) Matúša Uhliarika poznajú už zopár rokov priaznivci...