Súťaž o 2x2 lístky na One Day Jazz Festival (BA/KE)

Súťaž o 2x2 lístky na One Day Jazz Festival (BA/KE)
jazz.sk

Naozaj kreatívnymi prívlastkami a superlatívmi častujú pravidelne kritici svetových magazínov amerického bubeníka Chrisa Davea, ktorý je headlinerom tohtoročného ONE DAY JAZZ FESTU. Celosvetovo uznávaný a jeden z najvyhľadávanejších bubeníkov má okrem svojich sólových projektov na konte spolupráce s hviezdami ako Adele, Robert Glasper Experiment, Kennym Garrettom, Toni Braxton a desiatkami ďalších umelcov.

 

Projekt ONE DAY JAZZ FEST sa už druhý rok po sebe predstaví v dvoch mestách, v Bratislave i v Košiciach. Milovníci jazzu na východnom Slovensku si dlhoočakávanú hudobnú šou vychutnajú ako prví, 11. apríla v košickom Kulturparku. Hneď na druhý deň, 12. apríla sa festival predstaví v Bratislave v Ateliéri Babylon.

 

O hudobný support košickej aj bratislavskej  šou sa postará klavirista Eugen Vizváry so svojím sólovým projektom a hosťom Anitou Soul, v ktorom sa vystriedajú tí najlepší slovenskí hudobníci ako Oskar Rózsa, Štefan a Michal Bugalovci. Okrem neho návštevníkov Kulturparku zabaví DJ VEC, Martin Janočko a projekt Detská Porcia. Line-up bratislavského koncertu doplní osobne organizátor festivalu Martin Valihora, ktorý predstaví svoju novú hudobnú spoluprácu s DJom Vecom.

Zúčastnite sa festivalu jednoduchým spôsobom - odpovedzte nám na otázku. Vylosujeme možno práve vás. K odpovedi nám napíšte, v ktorom meste by ste chceli koncert vidiet (BA/KE).

Ako sa volá aktuálny album klaviristu Eugena Vizváryho?
Súťaž trvá do 9.4.2014
 

Výhercovia: Annamária Róžová, František Kupec

 

 

Ďalšie články

Počuli ste minuloročné prekvapenia českej jazzovej scény?
Len pred niekoľkými dňami sme sa dozvedeli meno laureáta jazzového albumu roka 2023 v rámci ocenení...
Na ubolenú dušu - David Miilmann Group: What´s Left
Druhý album dánskej skupiny okolo gitaristu Davida Miilmanna je pohladením v čase jarných únav...
Priatelia a kamaráti WAF Bandu
Meno speváka (ale aj klaviristu či aranžéra) Matúša Uhliarika poznajú už zopár rokov priaznivci...
Saxofónový súboj freeTenors
Legendárnymi jazzovymi súbojmi – jazz battles, sa preslávili v New Orleans najmä osobnosti ako Joe...