Výsledky ankety hovoria jasne: čitatelia Jazz.sk navštevujú koncerty z kalendára!

Výsledky ankety hovoria jasne: čitatelia Jazz.sk navštevujú koncerty z kalendára!
jazz.sk

V priebehu februára 2013 ste mohli na hlavnej stránke portálu Jazz.sk odpovedať na anketu s otázkou "Navštívili ste už koncert, o ktorom ste sa dozvedeli z portálu Jazz.sk?" Respondenti odpovedali tak, ako sme si ani netrúfli dúfať. Odpoveď "Áno, viac krát" zvíťazila so 72-mi percentami na celej čiare. A odpoveď "Nie, nevybral som si" nezaškrtol nikto. Je to dôležitá správa aj pre hudobníkov a prevádzkovateľov klubov - uverejňovanie koncertov na portáli má veľký zmysel, lebo čitatelia na koncerty naozaj chodia!

 

Celkové výsledky ankety boli nasledovné:

Áno, viac krát      72 %

Áno, raz      14 %

Chcel/a som ísť, ale nevyšlo to      7 %

Nie, lebo na koncerty nechodím      6 %

Nie, nevybral/a som si      0 %

 

Čitatelia sa mohli o koncertoch dozvedieť z kalendára koncertov, z tlačových správ a z článkov uverejňovaných v kategórií Upútavka na koncert alebo cez reklamný banner uverejnený na hlavnej stránke. Pre redakciu Jazz.sk sú výsledky ankety viac ako potešujúce, pretože znamenajú, že sa napĺňa hlavná misia portálu - spájať ľudí pri dobrej hudbe. Sľubujeme vám, že sa aj naďalej budeme snažiť vyhľadávať pre vás informácie o koncertných zážitkoch na celom Slovensku, ale aj v blízkych mestách susedných krajín. Ďakujeme, že to využívate.

 

Hudobníkom a prevádzkovateľom klubov pripomíname, že pridať koncert do kalendára koncertov sa dá cez jednoduchý formulár, alebo cez políčko pre link existujúcej facebookovej udalosti. Nemusíte byť ani registrovaný, nič nám zaplatiť, ani nechať si koncert schváliť. Navyše stále preposielame informácie o koncertoch našim mediálnym partnerom za účelom ďalšieho uverejňovania. A najmä, o hlavnom dôvode na pridávanie koncertov, pojednáva tento článok - zvýši vám to návštevnosť koncertu. Takže: Pridať koncert.

 

Za tím Jazz.sk zhrnula Jarmila Žuffová

 

P. S. Ankety na portáli Jazz.sk plánujeme uverejňovať často a budeme vďační, ak sa stanete respondentmi. Vďaka vašim odpovediam sa portál Jazz.sk stane ešte viac takým, akým ho chcete mať. Momentálne vás prosíme o zodpovedanie ankety s otázkou "Aký druh jazzovej hudby sa vám najviac páči?", ktorá sa nachádza na hlavnej stránke dolu. Vopred ďakujeme, aj v mene hudobníkov.

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

Český rozhlas Jazz ocenil najlepšie jazzové albumy roka – zvíťazila klaviristka Nikol Bóková
Najlepšou jazzovou nahrávkou roka 2021 je podľa Českého rozhlasu Jazz album „Prometheus“...
Týždeň slovenského jazzu: vokalisti
Dnes to bude stručnejšie, keďže zo spomenutej päťky som sa viacmenej dostal len k dvom albumom...
Týždeň slovenského jazzu: tradícia
Pomaly, ale isto sa blížime k Medzinárodnému dňu jazzu, ako aj k oslavám tohto sviatku...
ESPRIT - hlasovanie o najlepší domáci jazzový album je spustené!
Už o niekoľko dní sa dozvieme, kto získa prestížne ocenenie ESPRIT za najlepší slovenský jazzový...
UFMC: Brno zrejme opäť mnohým „nakopne prdel“
Neviem s tým nič robiť, ale Brno som si v poslednom období nesmierne zamiloval: počas celého roka...