Prvý jazzový večer s Petrom Lipom a AMC trio, 27.3.2017 20:00

Neprihlásený
Prvý jazzový večer s Petrom Lipom a AMC trio, 27.3.2017 20:00
Názov koncertu: 
Prvý jazzový večer s Petrom Lipom a AMC trio
Pondelok, Marec 27, 2017 - 20:00
Miesto konania (bez profilu)
ENCORE the club

Petra Lipa - slovenský JAZZ & BLUES GURU zavíta spolu s hosťom AMC trio do nášho ENCORE / ENCORE live a predstavia svoje majstrovské umenie. Zaručujeme dokonalý umelecký zážitok nie len pre vyznávačov jazzovej hudby.

Peter Lipa – najvýznamnejšia osobnosť slovenského jazzu, spevák, skladateľ, organizátor, moderátor, manažér jazzového diania, dlhoročný dramaturg a promotér popredného európskeho festivalu Bratislavské jazzové dni. V ankete časopisu Medzinárodnej jazzovej federácie Jazz Forum sa už v 80. rokoch pravidelne umiestňoval medzi najlepšími európskymi jazzovými spevákmi.
Vychádza z bluesu, soulu i klasického mainstreamového idiómu. Je veľmi flexibilný a má výbornú štýlovú orientáciu. Jeho rozpätie siaha od klasických jazzových štandardov a dixielandu cez latinskoamerický jazz, jazzový šansón a spirituál až po funky a rock. Netají ovplyvnenie spevákmi ako Jimmy Rushing, Ray Charles, Al Jarreau, Joe Cocker či BobbyMcFerrin. Spontánne improvizačný typ.

AMC trio
AMC trio je slovenské klavírne trio... Hoci, pravdupovediac, z vyššie uvedeného platí najviac, že je slovenské, menej, že je klavírne a veľmi často neplatí ani to trio. V každom prípade však platí, že ide o zoskupenie troch hudobníkov medzinárodného formátu s dobrými kontaktmi na svetovej jazzovej scéne. Randy Brecker, Philip Catherine, Bill Evans, Ulf Wakenius, Mark Whitfield, Michael Patches Stewart a mnohí ďalší si radi podávajú ruky s členmi AMC Tria, či už ako hostia na ich koncertoch, alebo spoluhráči v štúdiu. Toto zoskupenie, ktoré si budovalo svoj hudobný základ v mainstreamovom jazze, je na scéne už neuveriteľných dvadsať rokov. Tvoria ho klavírista Peter Adamkovič, kontrabasista Martin Marinčák a bubeník Stanislav Cvanciger. Hosťom večera bude na gitare Samuel Marinčák

Vstupenky v predaji v sieti Ticketportal SK https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=23321
priamo v ENCORE poker & lounge bar - kaviareň alebo na mieste v deň koncertu.
Vstupné:
8€ predpredaj na Ticket portal SK
10€ na mieste

Možnosť rezervácie exkluzívneho sedenia na tel.č. 0908 400 200
Upozornenie:
Pri rezervovaní exkluzívneho sedenia je potrebné mať lístok už zakúpený, pretože kapacita sedenia je obmedzená.
Pri rezervovanom exkluzívnom sedení prosím o usadenie sa na rezervovanom mieste o19:30, t. j. 30 minút pred začatím koncertu

 

 

«  
  »
Po Ut St Št Pi So Ne
1
 
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
 
17
 
18
 
 
 
21
 
22
 
23
 
24
 
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30