Pre milovníkov dokonalého zvuku prichádza výstava HIGH END Slovakia

Pre milovníkov dokonalého zvuku prichádza výstava HIGH END Slovakia
Peter Baláž

Máte radi jazz. Preto ste tu. Nestrhla vás popcornová vlna pseudoumenia prezentovaná komerčnými médiami. Idete za kvalitou. Viete si nájsť čas a vychutnať si náročnejšiu hudbu. V jazzovom klube viete oceniť dobrú kapelu. Ako muzikant idete za zvukom prvotriedneho nástroja. Ako poslucháč kvalitných nahrávok vám nie je jedno, čo servírujete vašim ušiam. V pohodlí obývačky sa snažíte priblížiť k dokonalej reprodukcii zvuku, akú na nosič zaznamenali zvukári v renomovaných nahrávacích štúdiach.

Ak ste sa v predchádzajúcich vetách našli, nemôžete premeškať jedinečnú výstavu venovanú milovníkom dobrého zvuku – audiofilom. Výstava HIGH END Slovakia totižto klope na dvere.

 

Už ôsmy krát sa bude konať v Bratislave najväčšia výstava špičkovej spotrebnej elektroniky a domácej zábavy pre náročných - HIGH END Slovakia. Výstava bude ako vždy nabitá čerstvými novinkami zo sveta delikátnej audio hifiny, videa a domáceho kina. Na vlastné oči a uši sa presvedčíte, že slogan výstavy „Excelentný zvuk. Excelentný obraz.“ nie je iba reklamným ťahom.

V lukratívnych priestoroch hotelov Crowne Plaza a Austria Trend Hotel si vychutnáte elitný a nekompromisný zvuk z high end reproduktorov, zosilňovačov, gramofónov, slúchadiel, ale aj zo sofistikovaných multimediálnych zariadení, ku ktorým pripojíte čokolvek a kedykoľvek.

Nezabudnite si zo sebou priniesť svoje obľúbené jazzové elpéčka, cédéčka (smelo aj es-á-cédé ak máte), dévédéčka, blúrejká ...čokoľvek, na čom máte nahratú kvalitnú hudbu. Môžete si ju vypočuť na referenčných vytunovaných audiofilských zostavách astronomických hodnôt. 

Prvýkrát v histórii budú na výstave prednášky a workshopy. Renomovaný odborníci vám predstavia témy ako „Domáca akustika a jej úskalia“ a „Inteligentné ovládanie domácností a domov“.

Na výstave bude prebiehať aj predaj všemožných hudobných a obrazových nosičov formou hifi burzy, aj priamym predajom. Môžete si tak odniesť domov okrem nevšedných  zážitkov aj niečo „nové” do svojej hudobnej zbierky.

Pre hudobníkov by mohlo byť zaujímavé pozrieť a vypočuť live systém ozvučenia BOSE PAS (osobný zosilňovací systém), ktorý na Slovensku predstavuje firma Basys.

A ako vždy, vstupenky sú zlosovateľné. Každý návštevník výstavy sa môže zapojiť do ankety Najlepší zvuk, Najlepší obraz a Najlepšia prezentácia a môže vyhrať jednu z lukratívnych cien.

 

Výstava HIGH END Slovakia 2013

19. - 20. október 2013

Hotel Crowne Plaza Bratislava

Austria Trend Hotel Bratislava

 

Zdroj: highendslovakia.sk

 

Peter Baláž

 

 

Ďalšie články

V Trnave sa zídu milovníci špičkového zvuku: HIFI výstava prinesie posluchové testy i prednášky, na svoje si prídu aj jazzmani
Posledný septembrový víkend bude v Trnave patriť fanúšikom dokonalého zvuku. Postará sa o to už po...
Lukáš Oravec Quartet vyráža na WARM UP TOUR 2024
Už tento týždeň zahajuje trubkár a bandlíder Lukáš Oravec jarnú koncertnú sezónu a spolu so svojím...
Očarenie francúzskou trúbkou - daoud: Good Boy
Keď sa spomenie Francúzsko, jazz a trúbka v jednej vete, asociujem automaticky dve mená...
Jarný swing roztancuje Bratislavu
SPRING SWING / JARNÝ SWING prebudí hlavné mesto do sviežej jarnej nálady pozitivizmom nákazlivou...
Brno ako krajina vychádzajúceho slnka
Japonsko sice označujeme za pravlasť vychádzajúceho slnka, no brniansky projekt SAKOBI sa v mnohom...