Paper Moon Trio - koncert a uvedenie albumu Teba vrúcne milujem, 14.5.2019 19:00

Neprihlásený
Paper Moon Trio - koncert a uvedenie albumu Teba vrúcne milujem, 14.5.2019 19:00
Názov koncertu: 
Paper Moon Trio - koncert a uvedenie albumu Teba vrúcne milujem
Utorok, Máj 14, 2019 - 19:00
Miesto konania (bez profilu)
Koncertná sieň Klarisky
Hudobná skupina (bez profilu)
Paper Moon Trio

Hostia : Five Gentlemen, Miloš Stančík a Jozef Kuriľák

Ženské vokálne trio, ktoré od roku 2009 pôsobilo v hudobnom zoskupení Bratislava Hot Serenaders pod názvom Serenaders Sisters, sa ako samostatné Paper Moon Trio v roku 2016 stalo víťazom súťaže Jazz Start Up. Jeho členky Barbora Medeková (spev, ukulele), Juliana Šeregiová (spev, husle) a Andrea Kružliaková (spev, gitara) tak dostali možnosť natočiť svoje debutové CD. Pod názvom Teba vrúcne milujem vyšlo vo vydavateľstve Pavian Records a do hudobného života ho slávnostne uvedú členky tria spolu so svojimi vzácnymi hosťami 14.5.2019 v Koncertnej sieni Klarisky v Bratislave.

Názov Paper Moon Trio si hudobníčky spontánne zvolili podľa jednej z prvých piesní zo svojho repertoáru – It´s Only A Paper Moon. Rovnako ako keď pôsobili pod umeleckým vedením Juraja Bartoša v Bratislava Hot Serenaders, snažia sa aj vo svojom zoskupení o prísne dodržiavanie štýlových zásad tzv. starého alebo Hot Jazzu 20. rokov minulého storočia. V repertoári tria sú aj skladby neskoršieho obdobia 30. a 40. rokov.

Na slávnostnom uvedení albumu vystúpia okrem samotných členiek Paper Moon Trio aj ich hudobní hostia: skupina Five Gentlemen, rovnako sa venujúca interpretácii Hot & Sweet Dance Music 20. až 30. rokov minulého storočia a speváci orchestra Bratislava Hot Serenaders Miloš Stančík a Jozef Kuriľák.

 

Za všetkých, ktorí sa na nahrávaní albumu podieľali a vystúpia v tento májový večer v Klariskách hovorí Andrea Kružliaková: „Dopriali by sme všetkým ten krásny pocit, keď môžeme spolu hrať a harmonizovať, pretože je to niečo neopísateľne čarovné. Dúfame, že sa láska, ktorú sme vložili do každej piesne, vnesie do sŕdc všetkých, ktorí si naše CD vypočujú.“

Vstupenky na koncert v cene 10,00 € sú k zakúpeniu v kamennej predajni Dr.Horák na Medenej 19 a v predajnej sieti ticketportal.sk.

https://www.facebook.com/events/314754635885228/

https://www.youtube.com/watch?v=8ALSs_Wb5eY

 

 

«  
  »