Anka Repková a hviezda Broadwaya Moya Angela, 11.8.2019 19:00

Anka Repková
Anka Repková a hviezda Broadwaya Moya Angela, 11.8.2019 19:00
Názov koncertu: 
Anka Repková a hviezda Broadwaya Moya Angela
Nedeľa, August 11, 2019 - 19:00
Miesto konania (bez profilu)
Hlavné námestie, Bratislava
Hudobná skupina (bez profilu)
Anka Repková a Moya Angela

Speváčka, autorka, herečka a hlasová koučka Anka Repková, známa z muzikálov Vlasy, Rocky Horror Show, Rebelové, TV Show Let's Dance a Bailando. A spolu s ňou americká speváčka, herečka a hlasová koučka, hviezda z Broadwaya a semifinalistka súťaže „Amerika má talent“: Moya Angela. – Obe vystúpia 11.8. na Hlavnom námestí v Bratislave. Ide o ich prvý spoločný koncert a Moyino prvé vystúpenie na Slovensku. Na koncerte vystúpia v sprievode kapely a predstavia sa na ňom tiež ako dirigentky zborov. Anka Repková vystúpi so svojím zborom Spievanie nás baví a Moya Angela s 50-členným zborom, ktorý vznikne pod jej vedením počas 2-dňového speváckeho workshopu.

Moya Angela (USA) je medzinárodná speváčka a herečka pôsobiaca na Broadwayi, ktorá si nedávno zahrala postavu Effie White v DreamGirls na West Ende v Londýne. Moya získala za rolu Effie hneď 2 ocenenia. Zvíťazila ako hlavná ženská postava v LA Ovation Award 2016 a za rovnakú postavu získala hlavné ocenenie aj v roku 2010 v NAACP Theatre Award (ocenenie, ktoré sa udeľuje za výnimočné výkony a prínos ľuďom inej ako bielej farby pleti). V roku 2016 bola Moya tiež semifinalistkou súťaže „Amerika má talent“ a jej videá dosiahli milióny videní. Na Broadwayi účinkovala v muzikáloch The Lion King, Ghost, Musicaland, In Transit. Za zmienku stojí aj jej účinkovanie v televíznych seriáloch: 30 Rock, Maybe sunshine. So svojou „one woman show Giving Life” vystupovala v Divadle Apollo a ako medzinárodná hosťujúca umelkyňa aj na výletných lodiach naprieč celým svetom. Moya je tiež hrdou ambasádorkou národného divadelného projektu Broadway in the H.O.O.D, ktorý pomáha mladým plniť si ich sny a poskytnúť im podporu, aby sa nestali obeťami zneužívania a chudoby.

„Moya je famózna speváčka a herečka. Jej stvárnenie Effie White v muzikáli DreamGirls bolo dych vyrážajúce. Od prvého momentu som vedela, že jedného dňa s ňou chcem spolupracovať. Veľmi sa preto teším, že prijala moje pozvanie a už 11. augusta ju budú môcť naživo zažiť aj diváci na Slovensku. Neskutočne sa teším na tento spoločný koncert! Bude to nezabudnuteľný zážitok nielen pre vás divákov, ale aj pre nás účinkujúcich,“ pozýva speváčka a organizátorka koncertu Anka Repková.

Anka Repková na koncerte predstaví svoju autorskú tvorbu z albumu Som pravdivá, ako aj svoju novú tvorbu. Rovnako ako Moya, aj Anka sa predstaví ako dirigentka, a to na čele svojho speváckeho zboru Zbor Anky Repkovej - Spievanie nás baví.

Famózne spevácke výkony Anky Repkovej a Moyi Angely, jedinečný 50-členný zbor, „Zbor Anky Repkovej – Spievanie nás baví“ a kapela skvelých muzikantov – to všetko v rámci jedného vystúpenia – je zárukou fantastického zážitku.

Vstup na koncert je voľný.

Ak sa chceš zúčastniť 2-dňového speváckeho workshopu s Moyou Angelou a zaspievať si na tomto koncerte, prihlás sa naň na stránke www.ankarepkova.sk/spevacky-workshop

 

 

«  
  »