Otvárací koncert jazzákov vo Vodnej veži, 17.9.2019 19:00

Peter Baláž
Otvárací koncert jazzákov vo Vodnej veži, 17.9.2019 19:00
Názov koncertu: 
Otvárací koncert jazzákov vo Vodnej veži
Utorok, September 17, 2019 - 19:00
Miesto konania (bez profilu)
Vodná veža, Vydrica, Bratislava

Už 17. septembra sa fanúšikovia Bratislavských jazzových dní, jazzu a dobrej hudby stretnú vo Vodnej veži na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu. Vystúpi projekt Ľudové Mladistvá v špeciálnej zostave s hosťami Petrom Lipom, Strapom, Samuelom Hošekom a Zuzanou Mikulcovou.

Každý koncert Ľudových Mladistiev je výnimočný, inak tomu nebude ani na jazzákoch. Pred a po ich koncerte sa budú totiž premietať špeciálne vybraté archívne filmy. Ľudové Mladistvá vystúpia na Bratislavských jazzových dňoch 2019 pod taktovkou Martina Štefánika v deväťčlennej, pribudne sláčikové kvarteto, ale aj špeciálni hostia. Svoje skladby fanúšikom zaspieva aj Peter Lipa, Samuel Hošek, Zuzana Mikulcová a po pár mesiacoch sa na jazzáky vráti aj raper Strapo. Na jazzákoch zahrá aj DJ Jureš Líška zo skupiny Fallgrapp, po 22:00 bude festival pokračovať v móde silent disco.

V priestoroch Vodnej veže plánujú organizátori aj výstavu fotografií z predchádzajúcich 45 ročníkov, na program festivalov si budú môcť fanúšikovia zaspomínať prostredníctvom plagátov predchádzajúcich ročníkov. V špeciálnych priestoroch Vodnej veže bude aj prezentácia mladej slovenskej výtvarníčky Tero Abaffy.

Vstupenky sú v predaji v sieti Ticketportal za 8 €. V prípade nepriaznivého počasia sa koncert presunie do Ateliéru Babylon.

 

 

«  
  »