Blesková súťaž o 2x2 vstupenky na Aubrey Johnson Quintet

Blesková súťaž o 2x2 vstupenky na Aubrey Johnson Quintet
jazz.sk

Jesenná koncertná sezóna v novomestskom klube Blue Note sa rozbieha pekne bez okolkov. Už túto sobotu bude priestor s modrou notou v logu hostiť americkú jazzovú speváčku Aubrey Johnson. Tá žije striedavo v New York a v Bostone, no v Európe sa jej očividne páči.

Aubrey je zároveň skladateľkou a pedagogičkou, ktorá se špecializuje na vokálny jazz a brazilsku hudbu. Je držiteľkou titulu "Master of Music" v odbore jazz na konzervatóriu v Novej Anglii (New England Conservatory). K vydaniu tento rok pripravuje svoj debutový album so sprievodnou kapelou,
vedenou saxofonistom Gregom Osbym, vo vydavateľstve Inner Circle Music. V roku 2011 nastúpila do hlasovévo oddelenia na slávnej Berklee College of Music v Bostone a stala se ich nejmladšou súčasnou učiteľkou. Aubrey behom svojej kariéry koncertovala alebo nahrávala s takými jazzovými velikánmi ako sú Bobby McFerrin, Lyle Mays, Steve Rodby, Mark Walker, Paul McCandless, Fred Hersch a Jimmy Cobb.

Ak ste fanúšikom kvalitného jazzového vokálu, nenechajte si túto príležitosť ujsť. Účasť môžete vyhrať v našej bleskovej súťaži.
Otázka: Napíšte nám meno slovenskej interpretky, ktorej vyšiel minulý rok debutový album v rovnakom vydavateľstve - Inner Circle Music.
Sútaž trvá do 4.10.2013

Výhercovia: Miroslava Slušná, Štefan Dobiaš

 

 

Ďalšie články

Cenu ESPRIT si prevzal gitarista David Kollar
Slovenské oslavy Medzinárodného dňa jazzu pod záštitou UNESCO sa už tradične nesú v znamení...
Laserová show Mattiu Müllera
Pokiaľ sa média nadchýnajú nad hudobným (či skôr vizuálnym) zážitkom z koncertu francúzskeho...
OpenJazzFest ožije Kubou i Brazíliou
Bohatá ponuka jazzových festivalov je typická najmä pre jesenné mesiace, no fanúšikovia si nemusia...
Cotatcha sings, Basie swings
Predpokladám, že znalci spozorneli pri parafráze na titul vynikajúceho albumu „Ray Sings, Basie...