Swingové Vianoce v Piešťanoch

Swingové Vianoce v Piešťanoch
jazz.sk

December v Kursalone bude opäť nabitý zaujímavým programom. Vo štvrtok 1.12. o 19,30 h odohrajú naši rockeri z kapely iX posledné tohtoročné OLDIES. O deň neskôr - v piatok 2.12. o 20,30 hponúkne International jazz Piešťany, n.o. džezový flamenco koncert v štýle Paca de Luciu - MARTIN BIES & FLAMENCO CLAN. V sobotu 3. decembra o 15,00 h v Art Jazz Gallery Kursalon predstaví Spoločnosť M.R. Štefánika knihu Miroslava Musila a Antonela Biaginiho - Milan Rastislav Štefánik vo svetle talianskych archívov. Pondelok bude opäť v Art Jazz Gallery patriť večernej JAM SESSION (od 20,30 h)  našich muzikantov. 

Na Mikuláša - v utorok 6.12. o 19,00 h Vás pozývame aj do Domu umenia v Piešťanoch na excelentné Swingové Vianoce v podaní Fats Jazz Boys a big bandu Young Swing Generation.Vstupné na sviatočný koncert je 9 €.

ČO VÁS EŠTE U NÁS ČAKÁ: Charitatívny Vianočný bazár PIWC (10.12.), Beseda so Stanislavom Štepkom (12.12.), Vianočný koncert žiakov ZUŠ (14.12.), Prezentácia novej knihy Borisa Filana (16.12.), Mládežnícky zbor DONA BOSCA (17.12.). Viac v mesačnom programe, ktorý nájdete na našej stránke od 1. decembra.

Pozývame Vás!

PR Článok

 

 

Ďalšie články

Cenu ESPRIT si prevzal gitarista David Kollar
Slovenské oslavy Medzinárodného dňa jazzu pod záštitou UNESCO sa už tradične nesú v znamení...
Fúzie 2024 predstavia domáce bigbandy
Priaznivci veľkoformátových jazzových zoskupení by mali koncom mája určite zavítať do Prievidze,...
Alan Bartuš: z New Yorku do Viedne
Klavirista Alan Bartuš mal viac ako dobrý rok: v prestížnom nemeckom vydavateľstve Challenge...
Tip na víkend: PET JAZZ bude oslavovať
V Dome kultúry Zrkadlový háj v bratislavskej Petržalke sa bude cez víkend oslavovať. Len dvojica...