Big Music Gitariáda 2012 s kategóriou Jazz/Blues gitara

Big Music Gitariáda 2012 s kategóriou Jazz/Blues gitara
jazz.sk

Prihlásiť sa do súťaže je možné najneskôr do 31. augusta 2012. Každý súťažiaci pripraví videoprezentáciu s jednou skladbou podľa vlastného výberu (vlastná tvorba alebo prevzatá skladba) a doručí ju organizátorovi buď vo forme odkazu na video umiestnené na youtube.com alebo vo forme videa na CD alebo DVD nosiči. Maximálna dĺžka videoprezentácie je 5 minút. Kvalita vidoeprezentácie nerozhoduje, podstatné je, aby súťažiaceho bolo jasne vidno, aby bolo jasné a zreteľné, že hrá naživo a aby zvuk bol primerane jasný a "čitateľný". Videoprezentáciu je možné pri troche šikovnosti urobiť aj na lepší mobilný telefón.

Videoprezentácie budú umiestnené na stránke Gitariada.sk a návštevníci stránky budú hlasovať za svojich favoritov. Svojimi hlasmi rozhodnú o dvoch súťažiacich v každej kategórii, ktorí postúpia priamo do finále. Porota v každej kategórii vyberie ďalších troch súťažiacich, takže vo finále každej kategórie bude súťažiť päť súťažiacich.

Súťaž bude prebiehať v štyroch kategóriách:
• Rocková gitara
• Jazz/Blues gitara
• Akustická gitara (bez obmedzenia štýlu)
• Basgitara

Súťažiaci sa môže prihlásiť len do jednej z kategórií. Prihlásiť sa do súťaže je možné najneskôr do 31. augusta 2012. Hlasovanie divákov na Gitariada.sk začína 1. septembra a končí 15. septembra 2012. Každý divák môže hlasovať v každej zo štyroch kategórií 1 x za 24 hodín. Vyhlásenie vybratých finalistov bude 20. septembra 2012. Finále súťaže Gitariáda 2012 bude 20. októbra 2012 v Štátnej opere v Banskej Bystrici.

Viac informácií na tejto stránke.

-rob-

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

Týždeň slovenského jazzu: všehochuť
Niekedy to proste vypáli tak, že do jedného vreca musíte zozbierať všetko, čo nezapadlo inde: bez...
Týždeň slovenského jazzu: vokalisti
Dnes to bude stručnejšie, keďže zo spomenutej päťky som sa viacmenej dostal len k dvom albumom...
Týždeň slovenského jazzu: tradícia
Pomaly, ale isto sa blížime k Medzinárodnému dňu jazzu, ako aj k oslavám tohto sviatku...
ESPRIT - hlasovanie o najlepší domáci jazzový album je spustené!
Už o niekoľko dní sa dozvieme, kto získa prestížne ocenenie ESPRIT za najlepší slovenský jazzový...