Drumworkshop Emila Frátrika

Drumworkshop Emila Frátrika
jazz.sk

Dňa 14.marca 2012 v čase od 9.30-15.00 hod. bude legendárny klub Blue Note v Novom Meste nad Váhom hostiteľom tak významnej akcie, ako je hudobný workshop Emila Frátrika, ktorý prijal naše pozvanie, aby tu prezentoval to v čom je výnimočný ... slovami Gershwina, svoju "fascináciu rytmom" v hre na bicie nástroje.

 

Emil Frátrik bude na workshope prezentovať svoje najnovšie i celoživotné skúsenosti, pedagogické poznatky z hry na bicích nástrojoch. Fenomén všestrannej osobnosti Emila Frátrika je zárukou toho, aby svojou hrou a spôsobom chápania rytmu ako takého, oslovil široké publikum začínajúcich i zrelých hudobníkov.

 

Workshop je určený pre všetkých mladých bubeníkov, žiakov základných umeleckých škôl, konzervatórií, vysokých škôl. Radi privítame aj všetkých pedagógov, ktorí vyučujú bicie nástroje na akejkoľvek škole na Slovensku alebo v Čechách. Keďže kapacita klubu Blue Note je obmedzená, kurzy budú prebiehať za účasti maximálne 120 účastníkov. Cena workshopu je 10,-euro. Z tejto sumy bude mať každý prihlásený účastník zabezpečený obed s nápojom v cene cca 5,-euro. So zvyšnej časti tejto sumy bude organizátor hradiť samotné výdavky na workshop. Všetci členovia realizačného týmu sa vzdali nároku na honorár.

Prihlášku  treba stiahnuť, vyplniť a e-mailom odoslať čo najskôr na adresu zusjurajakrena@gmail.com

Tešíme sa, že napriek svojej pracovnej zaneprázdnenosti pán Frátrik dňa 14.marca 2012 prijal pozvanie do jazzového klubu Blue note v Novom Meste nad Váhom, kde na drumsworkshope bude prezentovať svoje umenie a poznatky pre začínajúcich i pokročilých bubeníkov.

 
 

 

 

 

Ďalšie články

Počuli ste minuloročné prekvapenia českej jazzovej scény?
Len pred niekoľkými dňami sme sa dozvedeli meno laureáta jazzového albumu roka 2023 v rámci ocenení...
Na ubolenú dušu - David Miilmann Group: What´s Left
Druhý album dánskej skupiny okolo gitaristu Davida Miilmanna je pohladením v čase jarných únav...
Priatelia a kamaráti WAF Bandu
Meno speváka (ale aj klaviristu či aranžéra) Matúša Uhliarika poznajú už zopár rokov priaznivci...
Saxofónový súboj freeTenors
Legendárnymi jazzovymi súbojmi – jazz battles, sa preslávili v New Orleans najmä osobnosti ako Joe...