Funny Fellows zahrajú na dobročinnom záhradnom bále

Funny Fellows zahrajú na dobročinnom záhradnom bále
jazz.sk

Najznámejší hotel na piešťanskom Kúpeľnom ostrove Thermia Palace zažil počas svojej storočnej existencie naozaj všeličo. Uskutočnili sa v ňom unikátne koncerty, krstili sa knihy, navštívili ho desiatky známych osobností z celého sveta, rokovali v ňom prezidenti krajín V4. Po prvýkrát sa však v jeho priestoroch bude konať dobročinný Anna bál.

 
Tradícia svätoanenských tancovačiek či pútí siaha až do 18.storočia. Svätá Anna je ochrankyňou matiek a manželských zväzkov a aj takto jej veriaci aj neveriaci vzdávali úctu a oslavovali jej sviatok. Anna bál, ktorý sa v hoteli Thermia Palace uskutoční 28. júla, bude naozaj výnimočný. Organizátori dúfajú, že aj počasie bude priaznivé, plánujú totiž celé dianie situovať do priestorov prekrásnej historickej záhrady hotela a z Anna bálu chcú spraviť elegantnú záhradnú slávnosť. Aby bol dojem nostalgie starých čias dokonalý, pozvali ako hudobného hosťa skupinu Funny Fellows. Tá má v repertoári predovšetkým hity medzivojnovej éry, tancovať sa teda bude na „old time music“. O štýlové občerstvenie pod holou oblohou sa postará šéfkuchár hotela Thermia Palace Jozef Haluza, návštevníkov Anna bálu čaká ochutnávanie jeho grilovaných špecialít.
 
Súčasťou večera bude aj výstava a dražba výtvarných diel hendikepovaných detí. Výťažok z dražby ako aj časť vstupného (5 Eur z každej predanej vstupenky) venuje vedenie hotela charitatívnej nadácii Harmony Petra Dvorského.
 
Na dobročinný Anna bál sa môže prísť 28. júla (od 18:00 do 24:00) zabaviť ktokoľvek, lístky naň sú v predaji na recepcii hotela Thermia Palace Piešťany. V cene vstupenky 55 Eur je zahrnutý prípitok, bufetové stoly a nápoje na stoloch (pivo, víno, studené nealkoholické nápoje).
 
-jžuf-
Odkazy: 

 

 

Ďalšie články

Spectaculum na hudobných cestách: World Music Expo v Španielsku
Koncom októbra 2023 sa Alexandra Pastorková, zástupkyňa Občianskeho združenia Spectaculum, vybrala...
Počuli ste minuloročné prekvapenia českej jazzovej scény?
Len pred niekoľkými dňami sme sa dozvedeli meno laureáta jazzového albumu roka 2023 v rámci ocenení...
Na ubolenú dušu - David Miilmann Group: What´s Left
Druhý album dánskej skupiny okolo gitaristu Davida Miilmanna je pohladením v čase jarných únav...
Priatelia a kamaráti WAF Bandu
Meno speváka (ale aj klaviristu či aranžéra) Matúša Uhliarika poznajú už zopár rokov priaznivci...