Súťaž o 1x2 lístky na Open Jazz Fest 1/7

Súťaž o 1x2 lístky na Open Jazz Fest 1/7
jazz.sk

Festival Open Jazz Fest sa koná už piaty rok v prírodnom amfiteátri na brehu jazera Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom. Za svoju krátku históriu ho už navštívilo viac ako desať tisíc fanúšikov a stáva sa rešpektovaným pojmom na mape jazzových podujatí a festivalov v Európe.

Pripomíname, že festival sa tohto roku uskutoční 20.-21. júla (piatok/sobota) v areáli Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom. Lístky sú už v predaji prostredníctvom siete Ticketportál. Pozoruhodný je tiež fakt, že organizátori sa po roku rozhodli znížiť cenu vstupného na úroveň spred dvoch rokov, aby festival urobili dostupným každému milovníkovi dobrého jazzu. Jednodňový lístok je za 15 € a dvojdňový lístok stojí 20 €.

 

V rámci partnerských vzťahov s Open Jazz Festom prinesieme spolu 7 súťaží o lístky na toto skvelé podujatie. Zároveň si predstavíme účinkujúcich, ktorí vystúpia na tomto ročníku.

 

Zuzana Lapčíková  –  speváčka, cimbalistka a skladateľka , kráča už niekoľko rokov naprieč žánrami od folklóru, etno-, worldmusic až po aktuálny jazzový projekt. Tento quintet vznikol v roku 2007 z iniciatívy Zuzany Lapčíkovej, aby spojil hudobníkov, ktorí sa už dlho úspešne pohybujú na jazzových pódiách a patria ku špičke vo svojej generácii. Jeho členom je aj vynikajúci slovenský jazzový pianista Ondrej Krajňák. Kvintet realizuje repertoár, ktorý pramení v inšpirácií moravskou ľudovou hudbou, využívajúci postupy charakteristické pre jazz a súčasnú hudbu. Zásadným momentom sú silné individuálne výkony hudobníkov, ktorí však spolu v súhre výborne komunikujú. Zuzana Lapčíková quintet sa publiku predstaví v piatkový večer. www.zuzanalapcikova.com/

http://www.youtube.com/watch?v=6Ou4fCp-PU4

http://www.youtube.com/watch?v=-NzF9fbLT6c&feature=relmfu

 

Aké české hudobné ocenenie získala tento rok Zuzana Lapčíková so svojim posledným albumom?
Odpovedajte do 16. júna 2012

Odpoveď: cena Anděl
Výherca: Lujza Pospíšilová

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

ESPRIT - hlasovanie o najlepší domáci jazzový album je spustené!
Už o niekoľko dní sa dozvieme, kto získa prestížne ocenenie ESPRIT za najlepší slovenský jazzový...
UFMC: Brno zrejme opäť mnohým „nakopne prdel“
Neviem s tým nič robiť, ale Brno som si v poslednom období nesmierne zamiloval: počas celého roka...
Lukáš Oravec Quartet vyráža na WARM UP TOUR 2024
Už tento týždeň zahajuje trubkár a bandlíder Lukáš Oravec jarnú koncertnú sezónu a spolu so svojím...
Očarenie francúzskou trúbkou - daoud: Good Boy
Keď sa spomenie Francúzsko, jazz a trúbka v jednej vete, asociujem automaticky dve mená...