V piatok hrajú v Bratislave Marbert Rocel, dvojníci Parov Stelar

V piatok hrajú v Bratislave Marbert Rocel, dvojníci Parov Stelar
jazz.sk

Už tento piatok sa v bratislavskom Nu Spirit Clube uskutoční slovenská premiéra nemeckého zoskupenia Marbert Rocel, ktoré kritici často prirovnávajú k Parov Stelar Band.

Podľa organizátorov sa môžeme 16. marca tešiť na dvojhodinový live set headlinera, o afterparty sa postarajú DJ Magálová z Nu Spiritu a hosťujúci DJ Diome z Plzne.
            Marbert Rocel, electro-funková úderka vydávajúca na značke Compost Records, má s Parov Stelar Band spoločných hneď niekoľko vecí - saxofón, speváčku s podobným hlasovým prejavom, ale hlavne záľubu v mixovaní jazzu a funku s elektronickou tanečnou hudbou. Vystúpenie by si nemali ujsť ani priaznivci Mr. Scruffa, Quantica či Belleruche. Marbert Rocel práve dokončujú nový album a Bratislava bude jedným z prvých miest, ktoré ho zhliadnu naživo.
            Predpredaj vstupeniek prebieha výlučne prostredníctvom internetovej stránky www.orepole.sk. V predaji sú momentálne posledné vstupenky za 12 eur, po ich vypredaní cena stúpne na 14 eur a na bráne bude lístok stáť 16 eur.
            Usporiadateľská agentúra Ore Pole priniesla do Bratislavy v minulom roku The Young Gods, Parov Stelar Band, Belleruche alebo Bena Westbeecha, v najbližších mesiacoch pripravuje vystúpenia interpretov ako Therapy?, Ghostpoet, Fanfare Ciocarlia či Shantel & Bucovina Club Orkestar.

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

UFMC: Brno zrejme opäť mnohým „nakopne prdel“
Neviem s tým nič robiť, ale Brno som si v poslednom období nesmierne zamiloval: počas celého roka...
Lukáš Oravec Quartet vyráža na WARM UP TOUR 2024
Už tento týždeň zahajuje trubkár a bandlíder Lukáš Oravec jarnú koncertnú sezónu a spolu so svojím...
Očarenie francúzskou trúbkou - daoud: Good Boy
Keď sa spomenie Francúzsko, jazz a trúbka v jednej vete, asociujem automaticky dve mená...
Jarný swing roztancuje Bratislavu
SPRING SWING / JARNÝ SWING prebudí hlavné mesto do sviežej jarnej nálady pozitivizmom nákazlivou...