Blog používateľa Remedios o.z.

Remedios o.z.

Flamencová Tanečná Škola v Bratislave

Škola flamencového tanca - FLAMENCO DANCE SCHOOL v Bratislave. Stavia na hodnotách inklúzie a bezbariérovosti. Víziou projektu je podporovať autentickosť, hravosť a prirodzenosť človeka vo flamencovom tanci na všetkých jeho rytmicko-pohybových úrovniach. Flamencoví fanúšikovia sa s nami v tanečnej škole vydajú na cestu do magického sveta andalúzskeho folklóru, v ktorom môžu počas kurzu podaktorí dokonca dosiahnuť ´duende´ (stav tranzu flamencového umelca v akcii). Postupne spolu odhalíme tajomstvá flamencovej kuchyne a jej interpretačného mystéria, a povieme si niečo o silnom vplyve Španielskych cigánskych tradícií na súčasnú podobu tohoto nádherného umenia. 

 

SKUPINA pre úroveň začiatočníci

Pondelky + Stredy:   (19:00 až 20:30)

Remedios o.z.

Roozhovoor

Viete, mám pocit, že sa niečo sa chystá. Niečo veľké je vo vzduchu. Veľa ľudí o tom zatiaľ nevie, i keď mnohí o tom už hovoria. V tajnosti o tom vášnivo polemizujú, niektorí dokonca uzatvárajú stávky.
 
Prednedávnom, v rámci súťaže o ťažko dostupné vstupenky na koncert flamencovej kapelky Ponte Pardo, robil internetový magazín Femme s muzikantmi rozhovor. Tu je inkriminovaný, pod prísahou mlčania a exkluzivity držaný, nebojácne zverejnený úryvok:

 

Môžete nám predstaviť zloženie vašej kapely a samozrejme aj hudobné nástroje na ktoré hráte?