Blog používateľa TERI ČIKOŠ

TERI ČIKOŠ - Poznám troch mužov, čo cítia ku mne voľačo, spieva v novinke Dilema

Speváčka Teri Čikoš, ktorá sa verejnosti predstavila minulý rok v televíznej šou The Voice Česko Slovensko, prichádza s novou skladbou Dilema. Po pesničkách Letná, Pozri a Dievča je to už je štvrtý singel, pričom tentokrát si sama napísala hudbu aj text.

 

TERI ČIKOŠ natočila klip k úspešnému rádiovému singlu POZRI

Len pár týždňov potom, čo Teri debutovala so svojím singlom v prvej desiatke najhranejších slovenských skladieb v rádiách, púšťa do sveta videoklip k singlu „Pozri“.

„Som naozaj veľmi rada, že pesnička sa ľuďom páči. Hneď po jej vydaní, som dostala mnoho krásnych správ od priateľov a rodiny. A tiež aj pozvania do rádií, čo ma potešilo, ale aj prekvapilo, ale v tom dobrom“hovorí na margo skladby Teri.

 

LINK NA SKLADBU : https://www.youtube.com/watch?v=rfxnHw5jLg4

 

Hráva s Rytmusom a teraz sa vydal na sólovú kariéru.Známy basgitarista Richard Csino ma nový singel

 

Mladý slovenský  hudobník Richard Csino je už naozaj ostrieľaným umelcom na našej hudobnej scéne.Ako basgitarista pôsobí s absolútnou špičkou jazzovej a popovej scény.Poznať ho môžete tiež z kapely OPOŠTARIS BAND,ktorá pôsobí ako sprievodná kapela RYTMUSA.Po svojom debute GALAXIE na ktorej spolupracoval s Matejom Strakom z NERIEŠ vydáva emotívnu novinku „NIE SI TÁ“ .

 

Ako vznikala skladba „Nie si tá“? Kedy si ju napísal?

 

Skladba “Nie Si Tá “ vznikla asi pred 4 rokmi. Pesničku som mal v počítači uloženú už veľmi dlho. Táto pesnička je moja osobná srdcovka , mám k nej mimoriadny vzťah . 

 

Autorom hudby si ty.Kto sa postaral o text?

 

Zverenkyňa Jany Kirschner Teri Čikoš debutuje piesňou Letná

Mladá slovenská speváčka a súťažiaca v The Voice Česko Slovensko Terézia Čikoš predstavuje letnú pieseň plnú farieb, emócií a zvukov. Skladbu pre ňu zložila jej koučka Jana Kirschner, ktorá v nej objavila aj kus seba.