Koncert: Kaz Hawkins, Lighthouse Club Trnava, 26.4.2023 19:00

Naty Poláková
Koncert: Kaz Hawkins, Lighthouse Club Trnava, 26.4.2023 19:00
Streda, Apríl 26, 2023 - 19:00
Miesto konania (bez profilu)
Lighthouse Club Trnava
Hudobná skupina (bez profilu)
Kaz Hawkins
Hudobníci (bez profilu)
Franck Le Masle

JEDINEČNÁ KAZ HAWKINS PRICHÁDZA PRVÝ KRÁT NA SLOVENSKO!

 

Kaz Hawkins nás spevom prenesie je svojho rozmanitého a farebného sveta, kde prosté slová vyjadrujú hlboké a silné emócie. Kaz ako jedna z mála sa nikdy netajila svojou bolestnou minulosťou, ktorá sa napokon stala jej vnútornou silou pri oduševnenom písaní textov a úprimnom a intenzívnom spievaní. Prvých 20 rokov svojej kariéry venovala hudbe a piesňam iných umelcov, aj keď v sebe už objavila talent skladateľky. Svoje básne písala potajme až do chvíle, kým melódie, ktoré mala na mysli nezačala prirodzene spájať s textami. Jedny z najznámejších jej balád ako „Because you love me“ a „Lipstick and cocaine“ (neskôr premenovaná na „One more fight“) vznikli práve takto a takmer okamžite si našli svojich skalných fanúšikov. Rozmanité publikum Kaz Hawkins tvoria muži a ženy rôzneho veku zo všetkých kútov sveta –charizmatický hlas a hlboké piesne si podmania každého. Kaz okrem jazzovej hudby tvorí aj skvelé bluesové či soulové odkazy a tiež gitarové riffy. Vďaka jej osobnosti a talentu sú jej vystúpenia ikonické a plné emócií!

Kaz si najskôr vystupovala len doma v Írsku, kde si postupne podmanila celú domácu scénu. Po presťahovaní sa do jej milovaného Francúzska si ju po sérií koncertov a festivalov zamilovalo aj Francúzsko a po víťazstve European Blues Challenge v roku 2017 celá Európa.

Na koncerte odznejú skladby z albumu Until We Meet Again (2023).

V januári 2023 mala Kaz Hawkins 50 rokov, čo je vek, o ktorom si ani nemyslela, že dosiahne, a preto chcela tento rok urobiť veľkú oslavu, výnimočnú udalosť vo výnimočnom živote. Čo môže byť výnimočnejšie ako vydanie nového albumu s novými skladbami. Takto vznikol Until We Meet Again album podľa obrazu jeho tvorcu, plný pestrých farieb a pozitívnych vibrácií, vytvorený pre každého, kto sa snaží pomôcť mu nájsť silu bojovať a prežiť. Nezaraditeľné dielo s dojímavými baladami, gospelovými piesňami, rockovými gitarovými sólami a štipkou írskych tónov.

Until We Meet Again, je vyhlásením Kaz Hawkins, že môžete byť čímkoľvek, čím chcete.

 

 

«  
  »
Po Ut St Št Pi So Ne
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
 
 
 
 
 
 
 
11
 
12
 
 
14
 
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
 
23
 
24
 
25
 
26
 
 
28
 
 
30
 
31