V Trnave sa zídu milovníci špičkového zvuku: HIFI výstava prinesie posluchové testy i prednášky, na svoje si prídu aj jazzmani

V Trnave sa zídu milovníci špičkového zvuku: HIFI výstava prinesie posluchové testy i prednášky, na svoje si prídu aj jazzmani
Maros Pavlik

Posledný septembrový víkend bude v Trnave patriť fanúšikom dokonalého zvuku. Postará sa o to už po tretíkrát DCC Duban so svojou výstavou high-end techniky, ktorá sa uskutoční v dňoch 28. a 29. septembra v priestoroch reštaurácie La Finestra na Sladovníckej ulici. Okrem posluchových testov a odborných prednášok si na svoje prídu i milovníci jazzovej hudby vďaka špeciálnej jazzovej prezentácii. 

 

Počas dvoch dní si návštevníci budú môcť vypočuť hudbu na špičkových reproduktoroch, gramofónoch a iných high-endových komponentoch najvyššej kvality od výrobcov Naim, ATC, Totem Acoustics, ProJect, Rega, Monitor Audio a ďalších. Súčasťou výstavy budú aj odborné prednášky popredných slovenských a českých distribútorov, ako aj posluchové pásmo žurnalistu Mariána Pavlíka, venované jazzovej hudbe a tipom na jazzové koncerty. Popri bohatom programe si môžu priaznivci kvalitnej hudby a zvuku zakúpiť aj nové a zánovné vinylové platne. Nebude chýbať ani kvalitné občerstvenie, dobré víno, či špeciálne, cenovo výhodné menu reštaurácie La Finestra.

Prezentované značky: Naim, Harbeth, ProAc, Rega, ATC, Totem, Orchestra Instruments, Pro-Ject, Linn, VPI, Torus Power, Opera, Copland, NAD, TEAC, Hegel, Chord, YBA, Alpha, NEO, Hama, Monitor Audio, Diapason, Sennheiser, Cyrus, Arcam, MBL, Sonos, Bluesound, Ortofon, Q Acoustic, Oppo, Dynaudio, Marantz, Denon, Elypson a mnohé ďalšie

Prednášky: Akustika priestoru, Slúchadlá, Mono vs stereo, Gramofónové okienko, MM vs MC, Poškodenia ihiel, Porovnanie prenosiek Ortofon 2M Red a Ortofon 2M Blue, Zapojenia techniky Naim, Porovnanie all-in-one streamerov Naim mu-so, Slepý test, Audio pre rok 2020, Poradňa ozvučenia priestorov, Problematika reprokáblov, Slepé testy reproduktorov Totem Acoustic, Zabudovateľné ozvučenie, Vonkajšie ozvučenie, Hroty a podložky Duban, Prečo je dôležité mať doma kvalitný WiFi router.

Vystavovatelia: Elektromax, Elvia Pro, Niomcom, Image Audio, AV Integra, NEO, eCreative, IBD Slovakia, Horn, Acoustique Quality, Panasonic, Music Park, Samsung, LG, High&Style, HiFi-Voice, Populár, Lion Partners, Rock Arena, Audio Vintage, Peter Ťapaj.

Príďte si užiť víkend plný audiofílie, podebatovať s ďalšími hudobných nadšencami a obohatiť svoje znalosti o novinky zo sveta high-endu. Veľmi sa na Vás tešíme!

Vstup na výstavu je voľný.

VIP vstupenka: 9,95€ - dostupná na Ticketportal.sk
Držiteľ VIP vstupenky dostane zdarma CD Michael Jackson Essential 2CD a bude zaradený do žrebovania o wellness pobyt pre dve osoby v Liptovksej Osade.

Facebook podujatie TU

 

Tlačová správa

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

Pre milovníkov dokonalého zvuku prichádza výstava HIGH END Slovakia
Máte radi jazz. Preto ste tu. Nestrhla vás popcornová vlna pseudoumenia prezentovaná komerčnými...
ESPRIT - hlasovanie o najlepší domáci jazzový album je spustené!
Už o niekoľko dní sa dozvieme, kto získa prestížne ocenenie ESPRIT za najlepší slovenský jazzový...
UFMC: Brno zrejme opäť mnohým „nakopne prdel“
Neviem s tým nič robiť, ale Brno som si v poslednom období nesmierne zamiloval: počas celého roka...
Lukáš Oravec Quartet vyráža na WARM UP TOUR 2024
Už tento týždeň zahajuje trubkár a bandlíder Lukáš Oravec jarnú koncertnú sezónu a spolu so svojím...
Očarenie francúzskou trúbkou - daoud: Good Boy
Keď sa spomenie Francúzsko, jazz a trúbka v jednej vete, asociujem automaticky dve mená...