Nový portál Blues Music

Nový portál Blues Music
Bluesmusic

Vážení organizátori, kluby, festivaly, skupiny, sólisti a priatelia blues.

 

Spustili sme nový informačný portál Blues Music určený všetkým ľuďom, ktorých zaujímajú Blues a dianie na Slovensku, Českej republike a vo svete v rámci tohto žánru. Našim hlavným cieľom je propagovať bluesovú hudbu a spolupracovať so skupinami, klubmi, festivalmi a organizátormi pôsobiacich na bluesovej scéne.

 

Ako členovia Európskej bluesovej únie “European Blues Union” a svetovej bluesovej asociácie “The Blues Foundation” sa snažíme zviditeľniť bluesových hudobníkov, kluby a festivaly aj na medzinárodnej scéne.

 

Na našej stránke si okrem sledovania aktuálnych informácií nájdete profily bluesových hudobníkov, klubov a festivalov. Taktiež ponúkame produkty v našom e-shope, v ktorom sú na predaj publikácie, noty, video, tablatúry a školy hry na hudobné nástroje.

 

Na rozdiel od ostatných portálov venujúcim sa Blues, sme dynamický portál s aktuálnymi informáciami o dianí.  Správcom je organizácia Slovakblues.com a na Blues Music pracujú napríklad jeho zakladateľ, slovenský hudobník a držiteľ niekoľkých významných ocenení na poli kultúry Ľuboš Beňa, ktorý svoje skúsenosti zbieral koncertovaním v Európe ale aj priamo v kolíske blues v USA a Peter „Bonzo“ Radványi, ktorého fanúšikovia bluesovej hudby poznajú ako hudobníka, publicistu a moderátora relácie Bluesnenie na rádiu Devín. Okrem týchto slovenských renomovaných publicistov a hudobníkov, máme zástupcu aj v USA, priamo v štáte Mississippi a ďalších prispievateľov.

 

Veríme, že nový dizajn a upravený obsah výrazne spríjemní pobyt všetkým návštevníkom našich webových stránok. Už teraz si môžete vyskúšať vylepšený portál na adresách www.bluesmusic.sk a www.bluesmusic.cz.

 

Či už ste hudobník, fanúšik, alebo človek zaujímajúci sa o Blues, toto je pre Vás tým správnym miestom.

 

Ľuboš Beňa

Bluesman a zakladateľ portálu

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

Týždeň slovenského jazzu: klaviristi
Dnes necháme hovoriť (alebo lepšie povedané znieť) klavírnych majstrov. Jazzová klavírna úroda bola...
Týždeň slovenského jazzu: všehochuť
Niekedy to proste vypáli tak, že do jedného vreca musíte zozbierať všetko, čo nezapadlo inde: bez...
Týždeň slovenského jazzu: vokalisti
Dnes to bude stručnejšie, keďže zo spomenutej päťky som sa viacmenej dostal len k dvom albumom...
Týždeň slovenského jazzu: tradícia
Pomaly, ale isto sa blížime k Medzinárodnému dňu jazzu, ako aj k oslavám tohto sviatku...