Súťaž: Vyhrajte vstupenky na bratislavský koncert Jamie Culluma

Súťaž: Vyhrajte vstupenky na bratislavský  koncert Jamie Culluma
jazz.sk

Sinatra v teniskách, aj to je jedno z označení britského jazzpopového speváka, klaviristu a showmana Jamieho Culluma, ktorý v roku 2014 konečne zavíta na Slovensko. Svoj koncert odohrá vo štvrtok 19. júna v Aegon aréne Národného tenisového centra (NTC) v Bratislave.

 

Jeho fanúšikovia sa môžu tešiť na vystúpenie plné skvelých autorských skladieb, netradičných coververzií, ale i na veľa improvizácie. A to všetko so šarmom jemu vlastným. Vstupenky na koncert za skvelé najnižšie ceny sa budú predávať v sieti Ticketportal, pričom všetky miesta budú na sedenie. Vystúpenie anglického muzikanta bude predzvesťou mestského festivalu BA City Beats, ktorý sa uskutoční 20. a 21. júna na Pláži pod Ufom v Bratislave.

Samostnou kapitolou sú pri tomto 34-ročnom muzikantovi jeho vystúpenia. Cullum je totiž hudobníkom, ktorý ľuďom dokáže podať jazzové skladby tak, ako nikto iný. Počas koncertov tento Angličan nielen spieva a hrá na klavíri, ale predvádza i beatbox, skáče po pódiu a rád si robí výlety do publika. “No nebol som taký vždy. To všetko je výsledkom množstva koncertov, ktoré som robil s omnoho skúsenejšími hudobníkmi, ktorý vo mňa verili. Trvalo mi asi osem rokov, kým som sa na pódiu začal cítiť naozaj dobre,” povedal pred niekoľkými týždňami v jednom rozhovore.

Za správnu odpoveď na našu otázku sa dostanete do žrebovania o výhru, 2x2 vstupenky na tento jedinečný koncert.
Otázka: Výlisok z prvého originálneho vydania debutového albumu Jamie Culluma má približnú hodnotu 650€. To je viac, ako mal hudobník k dispozícii na nahratie celého albumu. Napíšte nám názov debutového CD Jamie Culluma.

Súťaž trvá do 5. júna.2014

Výhercovia: Vladimir Hrivnak, Jozef Dohnal

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

Týždeň slovenského jazzu: klaviristi
Dnes necháme hovoriť (alebo lepšie povedané znieť) klavírnych majstrov. Jazzová klavírna úroda bola...
Týždeň slovenského jazzu: všehochuť
Niekedy to proste vypáli tak, že do jedného vreca musíte zozbierať všetko, čo nezapadlo inde: bez...
Týždeň slovenského jazzu: vokalisti
Dnes to bude stručnejšie, keďže zo spomenutej päťky som sa viacmenej dostal len k dvom albumom...
Týždeň slovenského jazzu: tradícia
Pomaly, ale isto sa blížime k Medzinárodnému dňu jazzu, ako aj k oslavám tohto sviatku...