Swingové Vianoce v Piešťanoch

Swingové Vianoce v Piešťanoch
jazz.sk

December v Kursalone bude opäť nabitý zaujímavým programom. Vo štvrtok 1.12. o 19,30 h odohrajú naši rockeri z kapely iX posledné tohtoročné OLDIES. O deň neskôr - v piatok 2.12. o 20,30 hponúkne International jazz Piešťany, n.o. džezový flamenco koncert v štýle Paca de Luciu - MARTIN BIES & FLAMENCO CLAN. V sobotu 3. decembra o 15,00 h v Art Jazz Gallery Kursalon predstaví Spoločnosť M.R. Štefánika knihu Miroslava Musila a Antonela Biaginiho - Milan Rastislav Štefánik vo svetle talianskych archívov. Pondelok bude opäť v Art Jazz Gallery patriť večernej JAM SESSION (od 20,30 h)  našich muzikantov. 

Na Mikuláša - v utorok 6.12. o 19,00 h Vás pozývame aj do Domu umenia v Piešťanoch na excelentné Swingové Vianoce v podaní Fats Jazz Boys a big bandu Young Swing Generation.Vstupné na sviatočný koncert je 9 €.

ČO VÁS EŠTE U NÁS ČAKÁ: Charitatívny Vianočný bazár PIWC (10.12.), Beseda so Stanislavom Štepkom (12.12.), Vianočný koncert žiakov ZUŠ (14.12.), Prezentácia novej knihy Borisa Filana (16.12.), Mládežnícky zbor DONA BOSCA (17.12.). Viac v mesačnom programe, ktorý nájdete na našej stránke od 1. decembra.

Pozývame Vás!

PR Článok

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

ESPRIT - hlasovanie o najlepší domáci jazzový album je spustené!
Už o niekoľko dní sa dozvieme, kto získa prestížne ocenenie ESPRIT za najlepší slovenský jazzový...
UFMC: Brno zrejme opäť mnohým „nakopne prdel“
Neviem s tým nič robiť, ale Brno som si v poslednom období nesmierne zamiloval: počas celého roka...
Lukáš Oravec Quartet vyráža na WARM UP TOUR 2024
Už tento týždeň zahajuje trubkár a bandlíder Lukáš Oravec jarnú koncertnú sezónu a spolu so svojím...
Očarenie francúzskou trúbkou - daoud: Good Boy
Keď sa spomenie Francúzsko, jazz a trúbka v jednej vete, asociujem automaticky dve mená...