Trnavské zoskupenie Impaco Trio chystá debut: Podporte jeho vydanie!

Trnavské zoskupenie Impaco Trio chystá debut: Podporte jeho vydanie!
Peter Baláž

Finalisti súťaže Jazz START UP z roku 2016 chystajú vydanie svojho debutového albumu. Formácia Impaco Trio je projekt troch mladých trnavských hudobníkov, ktorí spoločne vytvárajú fúziu žánrov jazzu, popu, filmovej i klasickej hudby. Na získanie prostriedkov na zrealizovanie debutovej nahrávky sa zapojili do crowdfundigovej kampane - vydanie albumu tak môže podporiť každý z vás!   

 

Kapela Impaco Trio funguje na slovenskej scéne už od roku 2014. Za ten čas sa im podarilo odohrať množstvo koncertov, kde sa stretávali s pozitívnou odozvou na originálnu autorskú tvorbu a samozrejme s dopytom po albume.

„Chceme nahrať naše debutové CD, ktoré bude obsahovať to najlepšie z našej tvorby. Zahrnieme aj diela, ktoré ešte nezazneli a takisto aj hostí, o ktorých ste ešte nepočuli. Bude to taká všehochuť, hudobná paleta, tri nástroje, ezoterika, romantika aj dráma,“ objasňuje svoj cieľ trojica hudobníkov. Album sú odhodlaní nahrať v etablovanom bratislavskom štúdiu a podporiť ho koncertným turné a takisto aj krstom.

 

 

Pod hlavičkou Impaco Trio nájdete troch hudobníkov z Trnavy:  Tomáš Köppl – klávesy, Juraj Adam – basgitara, Ondrej Bašovský – bicie nástroje.

Pre prípadných prispievateľov sú prichystané zaujímavé darčeky najrôznejšieho typu – od poďakovania v booklete, až po súkromný koncert v obývačke. Viac informácii o projekte i priamu možnosť prispieť na debutový album Impaco Tria nájdete TU.

 

Peter Baláž

foto: Martin Vaverka

 

 

Ďalšie články

Lukáš Oravec Quartet vyráža na WARM UP TOUR 2024
Už tento týždeň zahajuje trubkár a bandlíder Lukáš Oravec jarnú koncertnú sezónu a spolu so svojím...
Očarenie francúzskou trúbkou - daoud: Good Boy
Keď sa spomenie Francúzsko, jazz a trúbka v jednej vete, asociujem automaticky dve mená...
Jarný swing roztancuje Bratislavu
SPRING SWING / JARNÝ SWING prebudí hlavné mesto do sviežej jarnej nálady pozitivizmom nákazlivou...
Brno ako krajina vychádzajúceho slnka
Japonsko sice označujeme za pravlasť vychádzajúceho slnka, no brniansky projekt SAKOBI sa v mnohom...