V predaji sú ešte posledné vstupenky na One Day Jazz Festival

V predaji sú ešte posledné vstupenky na One Day Jazz Festival
jazz.sk

One Day Jazz Festival sa tento rok po prvýkrát predstaví v dvoch mestách, 26. februára v Košiciach a o deň neskôr v Bratislave. Košický koncert je už skoro vypredaný. V oboch mestách sa diváci môžu tešiť na amerického multiinštrumentalistu a speváka Franka McComba, európsky projekt Depart Refire s Martinom Valihorom a Andreja Šebana s kapelou.

Východ Slovenska miluje jazz. Svedčí o tom aj veľký záujem o vstupenky na One Day Jazz Festival, ktorý sa po prvýkrát počas svojej existencie predstaví aj v Košiciach. Posledné lístky na toto podujatie sú ešte v predaji. 26. februára v priestoroch Historickej radnice sa tak všetci, ktorí si stihli vstupenku zakúpiť, môžu tešiť na amerického hudobníka s božským hlasom Franka McComba, na jazzové trio Depart Refire, v ktorom si za bicie sadne otec festivalu Martin Valihora a na Andreja Šebana s kapelou.

Rovnaké hudobné lahôdky budú čakať na návštevníkov aj v Bratislave, 27. februára, kam sa festival z Košíc presunie. Vstupenky na bratislavský koncert sa stále dajú kúpiť v sieti ticketportal alebo priamo na mieste festivalu, v Istropolise.

One Day Jazz Festival je jedinečný hudobný projekt, ktorého cieľom je sprostredkovať a priblížiť kvalitný hudobný zážitok širokej verejnosti a to prostredníctvom vystúpení tvorcov a interpretov svetovej, európskej i slovenskej jazzovej scény. Hlavou festivalu je bubeník Martin Valihora, ktorý sa už niekoľko rokov snaží prehĺbiť vzťahy medzi tuzemskou a zahraničnou jazzovou scénou. Na minulých ročníkoch One Day Jazz Festivalu vystúpili: John McLaughlin, Tower Of Power, Chaka Khan, George Duke, Hiromi, Anthony Jackson, Lee Ritenour a iní.

 

Pozvánka na festival: http://www.youtube.com/watch?v=zLUsjl_i7R0
Zdroj:  Agentúra Red Vision / One Day Jazz Festival
 

 

 

 

 

Ďalšie články

Počuli ste minuloročné prekvapenia českej jazzovej scény?
Len pred niekoľkými dňami sme sa dozvedeli meno laureáta jazzového albumu roka 2023 v rámci ocenení...
Na ubolenú dušu - David Miilmann Group: What´s Left
Druhý album dánskej skupiny okolo gitaristu Davida Miilmanna je pohladením v čase jarných únav...
Priatelia a kamaráti WAF Bandu
Meno speváka (ale aj klaviristu či aranžéra) Matúša Uhliarika poznajú už zopár rokov priaznivci...
Saxofónový súboj freeTenors
Legendárnymi jazzovymi súbojmi – jazz battles, sa preslávili v New Orleans najmä osobnosti ako Joe...