Trenčianske Teplice - Kursalón, 11.8.2019 19:00

Jana Dekánková
Trenčianske Teplice - Kursalón, 11.8.2019 19:00
Názov koncertu: 
Trenčianske Teplice - Kursalón
Nedeľa, August 11, 2019 - 19:00
Miesto konania (bez profilu)
Trenčianske Teplice - Kursalón
Hudobná skupina: 
Fats Jazz Band

Vráťte sa s nami do 20. – 40. rokov minulého storočia spolu s Fats Jazz Band, ktorý Vás prenesie do iného sveta, rozprúdi vo Vás krv a vráti Vás do doby noblesy, elegantných rób a horúcich večierkov.

FATS JAZZ BAND je profesionálny deväťčlenný orchester, ktorý založil Ladislav Fančovič, jeden z najlepších súčasných slovenských klaviristov. Orchester hrá autentickú hot-jazzovú a swingovú hudbu, ktorú autor odpočutím prepisuje z pôvodných starých šelakových nahrávok do nôt formou transkripcie. Preto máte unikátnu možnosť v ich podaní počuť presne také aranžmány, ako ich vo svojej dobe nahrali prvé jazzové legendy. Taktiež zrekonštruované hudobné nástroje, štýlové oblečenie a celkový prejav orchestra sú v dokonalej zhode s obdobím, ktoré predstavujú. V novembri 2012 sa Fats Jazz Band zúčastnil súťaže Nové tváre slovenského jazzu, kde získal cenu za najlepšiu kolektívnu štýlovú interpretáciu.

Za svoju pomerne krátku existenciu si získalo toto hudobné zoskupenie množstvo priaznivcov po celom Slovensku, ale pozitívne správy o jeho kvalite už prekročili hranice našej republiky. Fats Jazz Band pravidelne účinkuje v Česku, Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Nemecku, Chorvátsku či Taliansku.

Koncert je súčasťou festivalu Hudobné leto Trenčianske Teplice. Viac informácií o programe nájdete na www.hudobneleto.sk.

Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Cena vstupenky:
• Voľné sedenie: 15 €
• VIP Box A s miestenkou a občerstvením 20 € / osoba
• VIP Box B s miestenkou a občerstvením 80 € / 4 osoby

 

 

«  
  »