Informácie o koncertoch dostávate priamo od hudobníkov

Informácie o koncertoch dostávate priamo od hudobníkov
jazz.sk

Juraj Griglák, Lukáš Oravec, Hanka Gregušová, Boris Čellár, Ingrid Bezáková, Nikolaj Nikitin, Jana Dekánková, Martin Uherek, Jana Gavačová,  Juraj Kalász, Erik Rothenstein, Peter Luha, Stanislav Počaji, Vlado Vizár... Všetky tieto slovenské jazzové osobnosti majú niečo spoločné. Sú registrované na portáli Jazz.sk a do kalendára koncertov pravidelne pridávajú svoje koncerty. Presvedčte sa, meno zadávateľa koncertu môžete vidieť  hrubovytlačeným písmom pod názvom koncertu (viď foto).

 

Hudobníci to robia z prostého dôvodu. Vkladajú dôveru do fanúšikov jazzu, teda návštevníkov tohto portálu, že si informáciu o ich koncerte vyložia ako osobnú pozvánku, na ktorú odpovedia osobnou návštevou. Aj my, tím Jazz.sk, veríme, že si čitatelia tieto pozvánky "z prvej ruky" vážia a pre večernú zábavu uprednostia kluby, kde sa konajú live jazzové vystúpenia pred podnikmi s reprodukovanou hudbou. Zvýšenú návštevnosť vnímajú aj majitelia klubov a preto budú takéto večery o to viac poriadať - a teda dávať angažmá jazzovým hudobníkom. A presne to bol hlavný dôvod vzniku portálu Jazz.sk aj s jeho možnosťou prispievať do kalendára koncertov. Spájať fanúšikov jazzu a jazzových hudobníkov najskôr virtuálne a potom pri dobrej živej hudbe.

 

Ak patríte k hudobníkom, ktorí zatiaľ nepridávajú svoje koncerty do kalendára, dovoľte nám pozvať vás k tejto bezplatnej reklamnej činnosti. Formulár je veľmi jednoduchý, návštevnosť portálu rastie a váš koncert bude automaticky preposlaný partnerským médiám za účelom ďalšieho uverejnenia. Ak máte už vytvorenú "udalosť" na facebooku, stačí vložiť do políčka jej "link", dva krát kliknúť - a koncert sa automaticky načíta do kalendára. Ak sa nechcete registrovať, alebo chcete pridať koncert anonymne, možete tak učiniť, keďže pridávať koncert môžu aj neprihlásení užívatelia. Pridajte sa teda ku vašim kolegom a budete k svojim fanúšikom bližšie. Nech nás dobrá hudba spája...

 

Za tím Jazz.sk zhrnula Jarmila Žuffová

 

P. S. Vďaka patrí aj manažérom Petra Lipu, Close Harmony Friends a Fragile  ktorí tiež pravidelne prispievajú skoro z prvej ruky.

P. S. 2 Ak sme vo vymenovávaní našich "registrovaných pridávajúcich" niekoho zabudli, veľmi sa ospravedlňujeme...

 

 

Ďalšie články

Počuli ste minuloročné prekvapenia českej jazzovej scény?
Len pred niekoľkými dňami sme sa dozvedeli meno laureáta jazzového albumu roka 2023 v rámci ocenení...
Na ubolenú dušu - David Miilmann Group: What´s Left
Druhý album dánskej skupiny okolo gitaristu Davida Miilmanna je pohladením v čase jarných únav...
Priatelia a kamaráti WAF Bandu
Meno speváka (ale aj klaviristu či aranžéra) Matúša Uhliarika poznajú už zopár rokov priaznivci...
Saxofónový súboj freeTenors
Legendárnymi jazzovymi súbojmi – jazz battles, sa preslávili v New Orleans najmä osobnosti ako Joe...