Michael Bublé vydal album

Michael Bublé vydal album

 

Michael Bublé patrí v súčasnosti medzi najúspešnejších jazzových spevákov. Na konte má už osem albumov a posledný z nich vyšiel minulý mesiac. 
 
Ôsmy album Michaela Bublého To Be Loved vyšiel 23. apríla. Hneď prvá skladba „You Make Me Feel So Young“ vtiahne svojím big bandovým aranžmánom poslucháča do čias Franka Sinatru, ktorý túto skladbu pôvodne spopularizoval. Druhá skladba „It’s a Beautiful Day“ je albumový singel, ktorý Bublé sám napísal. Má chytľavú melódiu a od prvej skladby sa líši svojím popovým soundom. V podobnom duchu sa nesie celý album – niektoré skladby sú popovejšie, iné majú tradičnejší nádych. 
 
Album má štrnásť skladieb, z ktorých sú štyri z Bublého dielne (napríklad už spomínaný singel „It’s a Beautiful Day“). Ostatné skladby sú štandardy a známe klasiky ako „Who's Lovin’ You“, duet „Something Stupid“, ktorý Bublé naspieval s Reese Witherspoon, či skladba zo soundtracku k filmu Toy Story „You’ve Got a Friend In Me“. Je to rozhodne príjemný album a kto má rád barytón Michaela Bublého, si album určite užije. 
 
 
Foto: viperial.com
-nat-

 

 

Ďalšie články

Lukáš Oravec Quartet vyráža na WARM UP TOUR 2024
Už tento týždeň zahajuje trubkár a bandlíder Lukáš Oravec jarnú koncertnú sezónu a spolu so svojím...
Očarenie francúzskou trúbkou - daoud: Good Boy
Keď sa spomenie Francúzsko, jazz a trúbka v jednej vete, asociujem automaticky dve mená...
Jarný swing roztancuje Bratislavu
SPRING SWING / JARNÝ SWING prebudí hlavné mesto do sviežej jarnej nálady pozitivizmom nákazlivou...
Brno ako krajina vychádzajúceho slnka
Japonsko sice označujeme za pravlasť vychádzajúceho slnka, no brniansky projekt SAKOBI sa v mnohom...