Súťaž o 1x2 permanentky na festival Colours of Ostrava

Súťaž o 1x2 permanentky na festival Colours of Ostrava
jazz.sk

Medzinárodný hudobný festival Colours of Ostrava pripravuje pre svoj trinásty ročník, ktorý sa uskutoční od 17. do 20. júla v industriálnom areáli Dolních Vítkovic v Ostrave, radu noviniek. Okrem už oznámených hviezd ako Robert Plant, ZAZ, MGMT, The National, či Bastille, sú do programu potvrdené ďalšie veľké mená medzinárodnej scény, vy môžete byť tiež pri tom.
 

Miestom konania festivalu sa stane už po tretíkrát úchvatný industriálny areál Dolních Vítkovic, ktorý ale za posledný rok prešiel ďalšími zmenami a vylepšeniami. Celkovo program ponúkne cez 200 programových bodov na minimálne dvanástich open-air a krytých scénach. Okrem koncertov taktiež divadlá, workshopy, filmy, diskusie, performance  či výtvarné aktivity.
 

Aj keď samotný festival trvá stále len štyri dni, organizátori ponúknu nové dôvody, prečo v Ostrave stráviť dlhší čas. Festival v ulicích, tradičný sprievodný program s bohatou ponukou koncertov, pouličných muzikantov, divadiel, hudobných stánkov alebo aktivít pre deti zadarmo, sa tento rok posunie na utorok a stredu pred Colours (15. a 16. júla). Už v pondelok 14. júla bude otvorený druhý stanový tábor v areáli Sliezskoostravského hradu, ktorý na celý týždeň poskytne ubytovanie a celkové zázemie záujemcom i bez vstupenky na Colours of Ostrava, napríklad rodinám s deťmi, turistom, alebo športovcom. “Chceme, aby návštevníci do Ostravy prišli na celý týždeň, lebo v meste aj v okolí je stále čo objavovať. Preto už od pondelka pripravujeme turistický a športový program, ktorého presnú podobu oznámime neskôr. Celému týždňu hovoríme pracovne Colours Week,” doplňuje Zlata Holušová.

Festival ponúkne aj čo to z jazzovej scény, prvú ochutnávku nájdete TU. Ak vás program zaujal a určite sa chcete podujatia zúčastniť, skúste šťastie v našej súťaži o permanentky na celý festival.

 

Súťažna otázka:
Ktorý ročník festivalu Colours of Ostrava sa uskutoční toto leto?

Odpoveď nám posielajte formulárom do 15.6.2014
 

Výherca: Vladimír Štadani
Správna odpoveď: Trinásty ročník

Sledujte stránky Jazz.sk, v priebehu niekoľkých týždňov chystám ešte jednu súťaž o permanentky na festival Colours of Ostrava.

Esprit 2023

 

 

Ďalšie články

ESPRIT - hlasovanie o najlepší domáci jazzový album je spustené!
Už o niekoľko dní sa dozvieme, kto získa prestížne ocenenie ESPRIT za najlepší slovenský jazzový...
UFMC: Brno zrejme opäť mnohým „nakopne prdel“
Neviem s tým nič robiť, ale Brno som si v poslednom období nesmierne zamiloval: počas celého roka...
Lukáš Oravec Quartet vyráža na WARM UP TOUR 2024
Už tento týždeň zahajuje trubkár a bandlíder Lukáš Oravec jarnú koncertnú sezónu a spolu so svojím...
Očarenie francúzskou trúbkou - daoud: Good Boy
Keď sa spomenie Francúzsko, jazz a trúbka v jednej vete, asociujem automaticky dve mená...